INFOSOFT NUDI PROFESIONALNO INTEGRISANO POSLOVNO REŠENJE PoIS.

MI PRAVIMO SOFTVER. VI PRAVITE BIZNIS.

NAŠA IT REŠENJA

Profesionalna IT rešenja projektovana po svetskim standardima i zahtevima najzahtevnijih korisnika

NAŠE IT USLUGE

Profesionalne IT usluge, od konsultacija, preko uvođenja, obuke, i najzad podrške putem help desk-a

NAŠE REFERENCE

Pogledajte spisak naših top referenci iz različitih poslovnih domena kao što su komunalna preduzeća, hoteli, itd.

KONTAKTIRAJTE NAS

Ukoliko imate pitanja ili nedoumice, slobodno nas kontaktirajte putem telefona, email-a ili lično

FAQ - Najčešće postavljena pitanja

Šta je potrebno za jedan poslovni informacioni sistem?

Od opreme koja je potrebna da bi se postavio jedan poslovni informacioni sistem, potrebno je imati odgovarajući hardver, i odgovarajući softver. Ako se odlučite za PoIS možete da birate između nekoliko solucija za hardver, kao i između nekoliko solucija za softver, odnosno za operativni sistem i bazu podataka.

Mi nemamo ni hardver, ni softver. Da li možete sve vi da nabavite i postavite?

Da. To je možda i najbolja varijanta, jer mi odgovaramo za celokupnu postavku sistema. U saradnji sa našim partnerom, firmom DIGIT, odabraćemo odgovarajući hardver, postaviti odgovarajuću bazu podataka, i osposobiti sistem za najoptimalniji rad. Na vama je samo da ga iskoristite.

Da li je od softvera potrebno kupiti samo PoIS?

Osim PoIS-a potrebno je imati i odgovarajući operativni sistem (klijent ili server), čiji je izbor vezan za hardver, kao i bazu podataka. Bazu podataka možete da kupite preko nas.

Mi već imamo kompjutere. Šta da radimo?

Nema problema. PoIS trenutno radi na PC-ju, pod operativnim sistemima Windows, na VMS-u, i pod UNIX-om, tako da verovatno može da se instalira na kompjutere koje imate. S druge strane, PoIS je pod stalnim razvojem, i ako imate hardver, odnosno operativni sistem koji trenutno nije podržan, kontaktirajte nas , i mi ćemo vam reći da li imamo u planu podršku za taj konkretan hardver, ili operativni sistem.

Mi već imamo i bazu podataka.

Ako je baza podataka odgovarajuća, odnosno, ako naš programski paket može da radi sa vašom bazom, nema problema. Trenutno PoIS podržava sledeće baze: ORACLE, SQL SERVER i INFORMIX. Kao i za hardver, kako je PoIS u stalnom razvoju, konstantno dodajemo podršku za nove baze, i vi to možete da proveravate na našem sajtu, ili da nas kontaktirate.

Da li organizujete prezentiranje PoIS-a?

Naravno, po vašoj zelji možemo da dođemo kod vas, i da se na licu mesta uverite u funkcionalnost i mogućnosti PoIS-a. Ako vam više odgovara, prezentaciju možemo da održimo i u našim prostorijama.

Da li je moguće kupiti samo jedan ili dva modula?

Da, u zavisnosti od potreba vašeg preduzeća ili kompanije vi kupujete samo odgovarajuće module. U konsultaciji sa nama, doći ćemo do najoptimalnijeg rešenja u pogledu strukture i obima poslovnog informacionog sistema koji je dovoljan da isprati vaše poslovanje. Moguće je takođe, da vi već imate informacioni sistem, i da vam je potreban samo neki od modula PoIS-a, pri čemu ne želite da menjate vaš sadašnji sistem. U toj situaciji ćemo instalirati PoIS tako da se najefikasnije priključi vašem postojećem sistemu.

Šta ako su nam kasnije potrebni i drugi moduli?

S obzirom da je PoIS modularnog karaktera, nema nikakvih problema za kasnije uvođenje i drugih modula u rad vašeg preduzeća.

Instaliranje PoIS-a zvuči kao kompleksan posao. Ko vrši instalaciju?

Instalaciju PoIS-a vrši naš tim, tako da ste osigurani za najoptimalniji rad sistema već od prvog dana. Celokupan posao oko instalacije se uglavnom završi u toku jednog dana.

Naše osoblje nema iskustva u radu sa kompjuterima?

PoIS je tako koncipiran da u maksimalnoj meri podseća na standardan, običan način rada. Meniji i izgledi prozora na monitoru su praktično iste forme kao i papiri preko kojih se ručno vrši obrada. To znači da je za savladavanje programa potrebno minimalno vreme, i od korisnika se praktično očekuje da zna samo elementarne stvari u vezi sa korišćenjem kompjutera. U svakom slučaju, posle instalacije mi vršimo obuku korisnika, i za to vreme je korisnik u potpunosti spremljen za rad preko kompjutera.

Prezentacija softvera

Ukoliko ste zainteresovani za naše poslovno rešenje, možete zakazati prezentaciju tokom koje ćemo Vam prikazati mogućnosti i prednosti koje PoIS pruža. Prezentacija je besplatna i može se održati u Vašim ili našim poslovnim prostorijama. Kontaktirajte nas.