INFOSOFT NUDI PROFESIONALNO INTEGRISANO POSLOVNO REŠENJE PoIS.

MI PRAVIMO SOFTVER. VI PRAVITE BIZNIS.

NAŠA IT REŠENJA

Profesionalna IT rešenja projektovana po svetskim standardima i zahtevima najzahtevnijih korisnika

NAŠE IT USLUGE

Profesionalne IT usluge, od konsultacija, preko uvođenja, obuke, i najzad podrške putem help desk-a

NAŠE REFERENCE

Pogledajte spisak naših top referenci iz različitih poslovnih domena kao što su komunalna preduzeća, hoteli, itd.

KONTAKTIRAJTE NAS

Ukoliko imate pitanja ili nedoumice, slobodno nas kontaktirajte putem telefona, email-a ili lično

Misija i vizija

Misija

Stvoriti takvo IT rešenje koje će zadovoljiti i najzahtevnijeg direktora u pogledu zadovoljnih zaposlenih i zadovoljnih klijenata, brzog i detaljnog izveštavanja koje čini bazu za donošenje kvalitetnih i optimalnih odluka, kao i upotrebe najmodernijih tehnologija koje će omogućiti da se jednim pogledom u mobilni telefon ili hand held uređaj dobije jasan uvid u trenutno poslovanje, oduvek je činilo našu misiju.

Vizija

Oduvek smo bili vizionari, i nebrojeno puta doživeli da ono što smo već uvrstili u standarne radne i softverske procese postane svetski standard. Verujemo da će naše IT rešenje jednog dana moći da se integriše sa svakodnevnim aktivnostima Vaših i naših zaposlenih, kao i onih koje čine Vaše i naše spoljašnje okruženje upotrebom današnjih modernih tehnologija, kao i onih koje tek očekujemo.

Prezentacija softvera

Ukoliko ste zainteresovani za naše poslovno rešenje, možete zakazati prezentaciju tokom koje ćemo Vam prikazati mogućnosti i prednosti koje PoIS pruža. Prezentacija je besplatna i može se održati u Vašim ili našim poslovnim prostorijama. Kontaktirajte nas.